Flame en Smokey

Alles over onze honden en hun avonturen

Op deze site krijg je meer informatie over onze honden en hun nakomelingen. Bij gelegenheid hebben wij een nestje pups. We houden ons aan de regels van het A.s.c.n. Ze zijn goedgekeurd op lichaamsbouw, gedrag en alle gezondheidsonderzoeken zijn goed.

Voor ons staat gezondheid en gedrag voorop. Wij fokken honden met lange staarten, ze hebben namelijk prachtige pluimen en zo kan je de hondentaal beter lezen.

Moeder Big Sky I see Fire (Flame) en oranje nestje. 
Moeder ‘Big Sky I see Fire’ (Flame) en oranje nestje

Ik vind het heel belangrijk om de pups een goede start te geven daarom groeien ze bij ons op midden in onze huiskamer. Ik doe mijn best om ze heel goed te socialiseren en ze op een positieve manier aan allerlei dingen te laten wennen, waar ze rest van hun hondenleven profijt van hebben. Ik vind het leuk om de toekomstige pup eigenaren bij het hele proces te betrekken zodat ze zelf ook in blijde verwachting zijn. Zodat we samen kunnen toeleven naar de bevalling. Spannend wat en hoeveel pups worden er geboren, hoeveel reutjes en teefjes en welke mooie kleurtjes hebben de hondjes. 

Op deze site kun je de groei en de ontwikkelingen van de pups zien en de avonturen tijdens de socialisatie tot de hondjes met hun nieuwe eigenaren mee naar huis mogen.

Natuurlijk zijn de nieuwe baasjes ook welkom om de pups live te bekijken en te knuffelen. Tussentijds kunnen ze dan alles volgen op deze site zodat ze niets hoeven te missen van de ontwikkeling van hun toekomstige maatje.  

Ik wil wel graag de pups blijven volgen. Ik organiseer ook af en toe een reünie met de broers en zusjes. Leuk voor de honden maar ook voor de eigenaren om de familie te zien van hun eigen hond. Leuk om bij te kletsen met de andere eigenaren het is altijd gezellig en prachtig om ze allemaal weer bij elkaar te zien. Natuurlijk ook een dolle boel met al die aussies bij elkaar. Mijn man en ik vinden het heerlijk om alle honden die bij ons geboren zijn terug te zien. Heel bijzonder om te zien hoe ze zich ontwikkelt hebben en een goede band hebben opgebouwd met hun nieuwe gezin. Blije mensen en honden daar doen we het allemaal voor..

Veel plezier met het volgen van onze honden en hun nakomelingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *